LordSideCommunity
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
Admin
Posts : 4
Join date : 2020-10-14
View user profilehttps://lordside-roleplay.forumotion.me

Правило за отварање тема !! Empty Правило за отварање тема !!

Wed Oct 14, 2020 2:23 am
Прочитај пред да отвориш тема (задолжително)


-Како да отворите тема?
Доколку имате проблем со Акаунт и долно наврдените ствари во темата.
Имате проблем со акаунтот , одите  "Проблем со Акаунт" во таа тема , подоле лево имате Reply to Topic го поставувате формуларот и го потполнувате целосно , односно првин го копирате одите Reply to Topic  и го постирате , потоа го потполнувате формуларот целосно и одите подоле и пишува "Preview" проверувате дали е се како што треба и е се потполнето , потоа одите "Send" и за 24часа добивате одговор од Хеад Админ!

Доколку има некој проблем и неможе да се снајде нека се обрати Facebook Geritto Anderson ! Very Happy  
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum